• 79kr
  • 119kr
  • 99kr
  • 79kr
  • 399kr
  • 89kr
0

Vurderer du å migrere til Amazon Cloud?

Har du valgets kval om å flytte over din online virksomhet, hjemmeside, applikasjon eller lignende til Amazon Cloud men føler usikkerhet? Vi i Miss Hosting har over 20 års erfaring med Hosting og hjelper deg gjerne med å ta steget til Amazon, med våre styrte løsninger sørger vi for at du får det rette oppsettet.

Å velge Amazon Cloud kan være bra, men det er også en utfordinrg å håndtere alle servere selv! Det er her vi i Miss Hosting kommer inn som en Amazon Cloud Partner. Vi tar hånd om installasjon og oppsett. Når alt er klart så vedlikeholder, styrer og overvåker deres server og ser til at dere har garantert 99.9% oppetid.

Teknisk Kompetanse

Vi i Miss Hosting har over 20 års erfaring i Hosting bransjen. Dette gjør oss til deres selvsagte Amazon Cloud Partner når dere skal ta steget til Amazon. Vi sørger for at dere har rett serveroppsett for deres tjeneste, uansett om dere hoster sider, applikasjoner eller tjenester så sørger vi for at det er rett for dere.

Tilpasset deres bedrift

Du som har en bedrift og tilbyr tjenester eller produkter på deres hjemmeside så er en Cloud Server det selvsagte valg. Vi i Miss Hosting tilbyr ulike typer av Cloud løsning, men vi vet at Amazon er en etterspurt løsning noe som gjør at vi i større grad tilbyr Managed Amazon løsninger for deres bedrift.

Vi hjelper deg å vokse

Enten du er en startup eller bedrift så er dine ambsjoner å vokse, noe vi er her for å hjelpe deg å gjøre. Om du vet at Amazon er noe som vil ta din bedrift til neste nivå så er vi i Miss Hosting her for å hjelpe deg med å gå inn i Amazon Cloud. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg.

Vad vi hjälper dig med

Klar til å komme i gang?

Er du klar for å ta steget til Amazon, men føler deg usikker på å velge en amerikansk leverandør uten den personlige servicen? Vi i Miss Hosting tilbyr styrt og personlig service men i Amazons egen Cloud løsning. Kontakt oss i dag så sørger vi for å finne en løsning som passer deg og din bedrift!

KONTAKT OSS NÅ!

Alle magento-sider er ulike, så ingen hostingløsning kommer til å være lik andres. Våre eksperter ser på nettbutikken din og skreddersyr en server bare for deg. Vi tilbyr også flytting og vedlikehold, så kontakt oss nå for et Tilbud!