• 79kr
  • 119kr
  • 99kr
  • 79kr
  • 399kr
  • 89kr
0

BitNinja er en sikkerhetsapplikasjon for Cloud, VPS og dedikerte servere.

Overvåker og beskytter serveren din 24/7 fra DDoS, Malware, angrep og andre trusler på nettstedet ditt!

Administrer hele serverens sikkerhet fra BitNinjas enkle kontrollpanel.

Se i sanntid svarte- og hvitlistede IP-adresser og leg selv til egne.

Se loggene for alle angrep, forsøk på inntrenging med mer på din server.

10 sikkhetsmoduler for å sørge for at din server er sikker.

BitNinja Server Sikkerhet

Hvordan fungerer BitNinja?

Lett å komme i gang

BitNinja begynner umiddelbart å beskytte serveren din uten at du må utføre noen komplisert konfigurasjon. Når den er installert, vil den fjerne 99% av alle angrep, bruteforce og DDoS (tjenestenektangrep) som serveren din blir utsatt for daglig.

Integrerte produkter

Denne brukervennlige sikkerhetspakken for serveren din gir deg det mest omfattende settet med verktøy for å holde skadelig programvare, DDOS, spam, XSS, skriptinjeksjon, brute force, automatiserte angrep og virusangrep i det fjerne. Denne komplette produktlinjen vil beskytte skybaserte, virtuelle og dedikerte servere fra alle interne og eksterne trusler.

Et smart sikkerhetssystem for din server

BitNinja gir økt beskyttelse til serveren din gjennom såkalt maskinlæring. Over hele verden har flere personer installert BitNinja på serverne sine, disse lærer av hverandre og patcher automatisk sin egen tjeneste hele tiden. Dette betyr at det vil være et globalt forsvarsnettverk som kontinuerlig oppdaterer og forbedrer seg selv. Dette beskytter ikke bare serveren din, den hjelper også andre servere rundt om i verden med å bli sikrere.

KONTAKT OSS NÅ!

Alle magento-sider er ulike, så ingen hostingløsning kommer til å være lik andres. Våre eksperter ser på nettbutikken din og skreddersyr en server bare for deg. Vi tilbyr også flytting og vedlikehold, så kontakt oss nå for et Tilbud!