• 79kr
  • 119kr
  • 99kr
  • 79kr
  • 399kr
  • 89kr
0

Beskytt nettstedet ditt ved å automatisk installere oppdateringer og tette sikkerhetshull

Patchman installerer automatisk nye sikkerhetspatcher som utgis av alle leverandører

Automatisk beskyttelse

Oppdager malware og virus, installerer de siste patcher, du behøver ikke å gjøre noe selv.

Rask opplæring

Veldig enkelt brukergrensesnittet for at du enkelt skal kunne lære deg hvordan du stiller inn alt.

Patch med 1 klikk

Vil du heller håndtere og overvåkre manuelt så patcher du hele din hjemmeside med 1 klikk.

Enkelt brukergrensesnitt

Det enkle og stilige brukergrensesnittet gjør at du kan mestre Patchman veldig raskt.

Patchman VPS Server

Beskytt deg mot sikkerhetshull på de mest populære CMS verktøyene

Så lenge det er programvare, vil det være sårbarheter. Dette er ganske enkelt fordi mange av sikkerhetshullene er ukjente for utviklerne. Innholdsstyringssystemer som WordPress, Joomla og Drupal er åpen kildekode og nye sikkerhetshull vil oppstå med jevne mellomrom. Så snart disse sårbarhetene er oppdaget, slippes nye oppdateringer. Men problemet er at du manuelt må gå inn og oppdatere disse, og noen ganger har du ikke tid før det er for sent. Patchman løser dette problemet ved automatisk å fikse sikkerhetshull i plugins, temaer og installasjoner.

Håndter ondsinnet kode når den utgis

Hvorfor utsette nettstedet ditt for trusler når CMS-leverandøren jobber med å løse disse ved å gi ut nye oppdateringer? Malware har åpenbare mønstre, og Patchman kan bruke disse egenskapene for å oppdage og sette mistenkelige web spiders, og crawlers i karantene før skaden er gjort. Selv om disse skadelige programmene håndteres når patcher blir gitt ut, venter ikke Patchman så lenge, men isolerer umiddelbart disse tilfellene av malware-angrep.

Enkelt å angre oppdateringer

Bare fordi en patch er installert av Patchman, betyr det ikke at nettstedet ditt er trygt og fungerer. Noen ganger forårsaker den siste oppdateringen flere problemer enn det løser, og du må kanskje angre oppdateringen, selv om den bare er midlertidig. Patchman gjør at du enkelt kan rulle tilbake til en tidligere versjon uten den nye patchen, og nettstedet ditt vil da begynne å fungere som før igjen.

Lag automatisert arbeidsflyt for å unngå manuelt arbeid

I patchman kan du stille inn automatiske arbeidsflyt selv, noe som betyr at du ikke trenger å logge inn og patche nettstedet ditt hver gang det dukker opp noe nytt. Selv om du mottar en e-post om et nytt sikkerhetshull som er oppdaget, så er du kanskje ikke tilgjengelig og enkelt kan oppdatere den, da er det bra at Patchman selv gjør oppdateringen og installasjonen av den nye oppdateringen.

KONTAKT OSS NÅ!

Alle magento-sider er ulike, så ingen hostingløsning kommer til å være lik andres. Våre eksperter ser på nettbutikken din og skreddersyr en server bare for deg. Vi tilbyr også flytting og vedlikehold, så kontakt oss nå for et Tilbud!