• 79kr
  • 119kr
  • 99kr
  • 79kr
  • 399kr
  • 89kr
0

En av de beste backup-tjenestene på markedet

Stabil, enkel og sikker sikkerhetskopi av alle dataene dine.

Sikkerhet

Sikre dine data gjennom en stabil backup-tjeneste som alltid kan gjenopprette dine filer om ulykken er ute.

Kompatibelt

R1 Soft er kompatibel med alt fra Windows og Linux og kan ta sikkerhetskopi av nettstedet, e-post og applikasjoner.

Enkel gjenoppretting

Du kan enkelt gjenopprette filene dine hvis ulykken er ute, du gjør dette selv via serveren din.

Support

Om du er usikker på hvordan du setter opp R1 Soft så kan vår 24/7 support hjelpe deg med å planlegge backup når du vil.

R1 Soft Backup-tjeneste

(Ex. 100GB = 300kr per måned)

AES-256 krypteringsstyrke på din backup

Dataene dine trenger beskyttelse når de er sikkerhetskopiert og også under overgangen fra en server til en annen. Server Backup Manager gir deg backup hele døgnet - selv om du gjør små endringer.

Den effektive Server Backup Manager følger en unik prosess for lagring av systemfiler. I den opprinnelige databasen opprettes den eksakte kopien av dataene dine, men for de påfølgende sikkerhetskopieringene kopieres kun filene og bitene med data som har blitt endret siden den første sikkerhetskopien.

Den bruker så AES-256-kryptering när du lagrer dina data i sikkerhetskopiene, selv når data overføres fra din server til backupserver.

Planlegg selv dine backupjobber

Med vår R1 Soft backup-tjeneste kan du selv velge hvor og når du skal lagre en backup-kopi. Du kan velge planlegge det hver uke, hver dag eller hver time, det er helt valgfritt. Du har X antal GB til å lagre sikkerhetskopien din på og du velger selv hvordan du vil fordele dem. Hvis plassen går tom, kontakter vi deg slik at vi kan utvide den for å sikre sikkerhetskopiene dine, selv når bedriften vokser.

Disaster Recovery - helt enkelt

En katastrofe kan intreffe når som helst. Da er det viktig at det er en lagret kopi av nettstedet eller applikasjonen din lett tilgjengelig for rask gjenoppretting. Med vår backup-tjeneste har du tilgang til sikkerhetskopifilene dine 24/7 og kan når som helst gjenopprette til den siste eller tidligere kopien.

Gjenopprett det du trenger

Med mange backup-tjenester betyr det at du må gjenopprette hele serveren til et tidligere stadium, en såkalt Bare Metal Restore. Med R1 Soft, kan du hvis du vil velge å bare gjenopprette en enkelt fil fra en enkelt dato eller hele serveren, en individuell database eller en e-post du nettopp slettet. Dette gjør R1 Soft til det beste alternativet når det gjelder sikkerhetskopiering.


KONTAKT OSS NÅ!

Alle magento-sider er ulike, så ingen hostingløsning kommer til å være lik andres. Våre eksperter ser på nettbutikken din og skreddersyr en server bare for deg. Vi tilbyr også flytting og vedlikehold, så kontakt oss nå for et Tilbud!