• 79kr
 • 119kr
 • 99kr
 • 79kr
 • 399kr
 • 89kr
0

VPN er en av de beste og enkleste måtene å beskytte deg og din virksomhet fra hackere på. Du får fullstendig anonymitet og integritet på nettet fra markedsførere, søkemotorer og alle andre som ikke har noe å gjøre med hva du ser på eller hvem du er når du besøker en hjemmeside.

Å anvende seg av VPN kan både være en billig forsikring for ditt foretak og privat når du håndterer for eksempel banktjenester eller annen følsom informasjon! Man kan aldri være for forsiktig på nettet!

Visste du at du også kan bruke Miss Hostings VPN til å få tilgang til hele nettet og få større utvalg hos din favoritt streamingtjeneste? Ved å la tjenesten tro at du er i et land som har større utvalg får du også tilgang til mere innhold!

1 måned

105kr /måned
 • 105kr faktureres
  månedlig
10% rabatt

3 måneder

105kr 96kr /måned
 • 10% rabatt, 289kr faktureres hver tredje måned
10% rabatt

6 måneder

105kr 98kr /måned
 • 10% rabatt, 589kr faktureres hver tredje måned
50% rabatt

12 måneder

105kr 51.58kr /måned
 • 50% rabatt, 619kr faktureres ved bestilling. Etter 12 måneder faktureres 1049 NOK en gang i året 50% rabatt første år

Uten VPN går din tilkobling først via din internettleverandør før du kommer til det innholdet du ønsker. Det innebærer at det du gjør på nettet kan observeres via din internettleverandørs servere. Du er dessuten eksponert for hackere, overvåking og markedsførere.

Når du bruker vår VPN får du en sikker kryptert tunnel mellom din enhet og Miss Hosting VPNs server. Det betyr at du blir beskyttet og anonym på nettet, og gjør det langt vanskeligere å spore ditt internettbruk tilbake til deg.

Å bruke vår VPN er veldig enkelt, følg punktene under så er du i gang med sikker surfing!

Identitetsbeskyttelse

Surf anonymt på nettet og beskytt din data og identitet. Med Miss Hosting VPN kan din internettleverandør ikke se hvem du er eller hva du gjør på nettet.

IP-maskering

Betyr at du beskytter din IP-adresse og istedenfor bruker en av våre IP-adresser. På den måten vet ingen hvem eller hvor du er. Det vil se ut som om du befinner deg i det landet som serveren du har valgt å koble til er plassert i.

Beskytt dine data

Med kryptering kan du stole på at dine data forblir beskyttet og anonyme når du bruker et offentlig wifi eller en privat tilkobling. Gjennom kryptering beskyttes du fra hackere og datatyveri som kan lese eller stjele dine private data. Du er dessuten beskyttet mot både virus og nettfiske.

Høyeste sikkerhet selv hjemmefra

Takket være våre sikkerhetsfunksjoner kan du risikofritt koble deg til ditt foretaks nettverk selv når du jobber hjemmefra eller fra din private pc.

Ingen data lagres

Med Miss Hosting VPN lagres aldri verken data eller informasjon om hvilke IP-adresser som kobler til våre servere. Det betyr at ingen, ikke engang Miss Hosting VPN, vet hva du gjør.

Få tilgang til alt!

Med vår avanserte VPN kan du få tilgang til websider på nettet og se innehold fra hele verden! Fra ditt eget kontor eller til og med fra land som vanligvis begrenser tilgangen til internett, som f.eks. Kina eller Iran.

Kunders anbefalinger!